domov | Spletna rešitev lahkotnost

zaščita z gesli: lahkotnost.geslo

Za urednike, ki želijo svojim obiskovalcem ponuditi z gesli zaščitene vsebine, smo pripravili dodatni modul lahkotnost.geslo. Modul lahko priključite paketu .zeleni ali paketu .modri.

 

Uporabite zaščitene dele strani v trženjske namene

Modul omogoča zaščito določenih delov spletne strani z uporabniškim imenom (ki je praviloma e-mail naslov) in geslom. Tako lahko svojim obiskovalcem ponudite bodisi plačljive vsebine ali pa brezplačne vsebine samo tistim, ki so se pripravljeni prijaviti. Ob prijavi lahko od uporabnikov zahtevate tudi druge podatke, kot so na primer starost, spol in podobno. Te podatke lahko potem uporabite v trženjske namene.

 

Nastavljanje dovoljenj za dostop

Dovoljenja za dostop do zaščitenih delov spletne strani lahko nastavljate na nivoju uporabnika ali na nivoju skupine. Možna je tudi samodjena razvrstitev v skupino ob registraciji uporabnika, s tem pa lahko uporabnik ob uspešni registraciji takoj dobi dovoljenja za dostope.

 

Kodiranje gesel in pozabljena gesla

Pozabljena gesla lahko uporabnik na novo nastavi s klikom na povezavo "pozabil sem geslo". Pri tem se mu na njegov elektronski naslov pošlje sporočilo s povezavo za spreminjanje gesla. Gesla so varovana in enosmerno kodirana, zato jih ni mogoče dekodirati in poslati uporabnikom. Na ta način tudi nihče, niti urednik, ne more izvedeti obstoječega gesla.

 

Isto geslo velja tudi v spletni trgovini

Uporabniško ime in geslo za dostop do zaščitenih delov strani sta enaka kot pri morebitni prijavi v spletno trgovino lahkotnost.shop.

 

Naročnina 

Mesečna naročnina na dodatni modul lahkotnost.geslo znaša 10 evrov.

 

 

Obvestilo: storitev lahkotnost.geslo je še v fazi razvoja. Za podrobnejše informacije smo vam na voljo na info@lahkotnost.si ali telefonsko.

 

© 2008-2014 lahkotnost.si

urejanje strani

"Spletna rešitev lahkotnost je takšna, kot je njeno ime, lahkotna za obdelavo in dopolnitve s podatki ter napredna. Upravljanje s spletno rešitvijo lahkotnost je enostavno celo za blondinke, kot sem sama:) Zadovoljna sem z njo v celoti, prav tako kot s komunikacijo na najvišji poslovni ravni z njenim idejnim človekom, Borutom Dretarjem."

Darja Hlade, marketing Vulcano models

040 708 031 

Oddajte povpraševanje   Oddajte naročilo   O nas   Cenik paketov lahkotnost   Prenos datotek