domov | Podporne storitve

Vstavljanje vsebine v vašo spletno stran

Če imate vsebine za vašo spletno stran že pripravljene, pa jih ne utegnete vstaviti na spletno stran, lahko to za vas naredimo mi. Karkoli, kar bi na spletni strani lahko naredili vi, lahko za vas naredimo mi.

 

Dostaviti nam morate besedila, slike in ostale materiale, ki jih želite imeti na spletni strani, hkrati pa nam morate dati natančna navodila, kaj želite, da vam naredimo na strani. Za vas seveda lahko strani tudi brišemo oz. skrijemo, zato je jasnost navodil nujna.

 

Vstavljanje vsebine v vašo spletno stran ne vključuje pisanja ali lektoriranja besedil. Če želite, da za vašo spletno stran tudi pišemo besedila, naročite raje kreativno urejanje vsebine.

 

 

 

Prosim za ponudbo

Imate posebne želje? Niste prepričani, kaj je za vas najboljša rešitev? Opišite nam svoj problem, svoje želje glede spletne strani ali katerokoli drugo potrebo po programski rešitvi in rešili bomo vaš problem.

 

Polja, označena z * so obvezna.

 

Povpraševanje oddajte s klikom na gumb Pošlji povpraševanje.

 

Na naveden e-naslov boste prejeli kopijo povpraševanja. Odgovorili vam bomo v najkrajšem možnem času, najkasneje pa v roku treh delovnih dni.

© 2008-2014 lahkotnost.si

urejanje strani

"Spletna rešitev lahkotnost je takšna, kot je njeno ime, lahkotna za obdelavo in dopolnitve s podatki ter napredna. Upravljanje s spletno rešitvijo lahkotnost je enostavno celo za blondinke, kot sem sama:) Zadovoljna sem z njo v celoti, prav tako kot s komunikacijo na najvišji poslovni ravni z njenim idejnim človekom, Borutom Dretarjem."

Darja Hlade, marketing Vulcano models

02 6200 140 

Oddajte povpraševanje   Oddajte naročilo   O nas   Cenik paketov lahkotnost   Prenos datotek