domov | Zadovoljstvo zagotovljeno  « 100% garancija zadovoljstva  Kontakti »

Ceniki in splošni pogoji

Cilji spletnih strani so različni. Da bi ustregli vsem, smo pripravili tri osnovne pakete storitve lahkotnost, ki se nadgrajujejo. Že osnovni bi moral zadostiti potrebi večine. Prostora za vsebino vam zagotovo ne bo zmanjkalo in število strani je neomejeno.

 

Da boste investicijo v spletno stran lepše razporedili na več let in zmanjšali riziko, smo plačilo razporedili na začetni znesek oblikovanja in mesečno naročnino. Brez vezav!

 

Paketi lahkotnost so: 

  • lahkotnost.zeleni: spletne strani za osnovne predstavitve dejavnosti z urejevalnikom vsebine,
  • lahkotnost.modri: preprosta spletna trgovina, obrazci za komunikacijo z obiskovalci in stran v več jezikih,
  • lahkotnost.rdeči: napredna spletna trgovina (izdelki imajo barve, velikosti ipd.), prilagajanje spletne strani obiskovalcu in interaktivna komunikacija z obiskovalci.

 

Tem smo dodali še paket lahkotnost.brez za vse, ki potrebujete pretežno statično stran z malo spreminjanja vsebine.

 

Predlagamo, da si ogledate popolni cenik paketov s primerjavo vseh funkcionalnosti.

 

Podporne storitve

Morda vam na trenutke primanjkuje časa ali pa razmišljate o dodatnih prodajno naravnanih aktivnostih, a vsega ne uspete izpeljati. Brez skrbi, priskočili vam bomo na pomoč tako z marketinškim svetovanjem kot s tehnično izvedbo. Če kakšno stvar pogrešate na ceniku, pošljite povpraševanje.

 

Želim si ogledati cenik podpornih storitev

 

Splošni pogoji

Temelj dobrih poslovnih odnosov so jasna razmerja med partnerji, zato smo pripravili splošne pogoje poslovanja. Ti določajo osnovne obveznosti izvajalca in pravice naročnika ter preprečujejo neželene nesporazume. Preberite si jih in se seznanite z visokim nivojem naših storitev. Drobnega tiska o vezavi v njih ne boste našli.

 

Želim se seznaniti z osnovnimi razmerji naročnik - izvajalec: splošni pogoji

  

Naročite svoje novo spletno mesto s klikom tu!ali Zahtevajte telofonski klic svetovalca

© 2008-2014 lahkotnost.si

urejanje strani

"Spletna rešitev lahkotnost je takšna, kot je njeno ime, lahkotna za obdelavo in dopolnitve s podatki ter napredna. Upravljanje s spletno rešitvijo lahkotnost je enostavno celo za blondinke, kot sem sama:) Zadovoljna sem z njo v celoti, prav tako kot s komunikacijo na najvišji poslovni ravni z njenim idejnim človekom, Borutom Dretarjem."

Darja Hlade, marketing Vulcano models

040 708 031 

Oddajte povpraševanje   Oddajte naročilo   O nas   Cenik paketov lahkotnost   Prenos datotek