domov | Podporne storitve

Kreativno urejanje vsebine spletne strani

Nimate časa, da bi urejali svojo spletno stran? Morda nimate dostopa do računalnika? Ni problema! Spletno stran vam bomo urejali mi!

 

Dogovorili se bomo za redne intervale urejanja (na primer vsak drugi teden) in za redni termin (na primer vsak drugi torek ob 10.00). V tem terminu bo naša sodelavka pregledala vašo spletno stran in pripravila predloge popravkov in sprememb. Potem vas bo poklicala ali se oglasila pri vas in

  • vas obvestila o nameravanih spremembah in
  • vas provprašala po vaših predlogih sprememb.

 

Vašo stran bo nato uredila po vaših navodilih. Tako bo vaša stran vedno ažurna, na njej ne bo zastarelih informacij. Samo v tem primeru bo služila svojemu namenu.

 

Popusti za pogostost do 50%

Cena urejanja strani je določena po porabljeni uri, priznamo pa vam precejšnje popuste za redno urejanje. Tako vam za redno tedensko urejanje priznamo kar 50% popust na redno ceno in vaše strani bomo urejali že za 30 evrov na uro. Koliko časa bomo porabili za urejanje, je odvisno od vsebine vaše spletne strani. Če porabimo manj kot uro, vam seveda ustrezno zaračunamo manj. Natančne cene najdete v ceniku.

© 2008-2014 lahkotnost.si

urejanje strani

"Spletna rešitev lahkotnost je takšna, kot je njeno ime, lahkotna za obdelavo in dopolnitve s podatki ter napredna. Upravljanje s spletno rešitvijo lahkotnost je enostavno celo za blondinke, kot sem sama:) Zadovoljna sem z njo v celoti, prav tako kot s komunikacijo na najvišji poslovni ravni z njenim idejnim človekom, Borutom Dretarjem."

Darja Hlade, marketing Vulcano models

040 708 031 

Oddajte povpraševanje   Oddajte naročilo   O nas   Cenik paketov lahkotnost   Prenos datotek