domov | Spletne strani lahkotnost

Paket lahkotnost.modri

Zahtevna spletna stran ali spletna trgovina, to je lahkotnost.modri. Ob urejevalniku vsebine (CMS), avtomatizirani optimizaciji (SEO) in neomejenem številu podstrani in slik iz paketa lahkotnost.zeleni, vsebuje še naslednje funkcionalnosti:

 

podpora za več jezikov

Svoje spletne strani lahko prevedete v angleščino, nemščino ali kareri koli jezik, pri tem pa vam ni potrebno strani ustvarjati na novo. Število jezikov ni omejeno. Prevajate lahko sami ali pa to zaupate zunanjim sodelavcem. Če katere podstrani ne prevedete, se bo enostavno prikazala v slovenščini.

 

urejevalnik v drugih jezikih

Na vašo željo vam pripravimo urejevalnik spletnega mesta v katerem koli jeziku. Vašo spletno stran bodo tako lahko urejali tudi sodelavci, ki ne razumejo slovensko.

 

enostavna spletna trgovina

V primeru, da imate v ponudbi izdelke brez možnosti izbire barv ali velikosti, je za vas prava enostavna spletna trgovina. Obnese se tudi v primeru, kadar imate na voljo morda manjše število izdelkov in se zaradi narave posla o podrobnostih dogovarjate z vsako stranko osebno.

 

zaščita strani z gesli

Paket lahkotnost.modri vam omogoča, da vsebino določenih strani zaklenete z gesli. Na tak način bo dostopna samo določenim uporabnikom.

  

dodajanje komentarja in samodejno menjavanje slik

K slikam lahko dodate komentarje in s tem poživite vaše vsebine. Komentar pod sliko ni le dodatna informacija obiskovalcem, temveč je tudi dodatna potrditev spletnim iskalnikom, kot je Google in podobni, da so najdene informacije res relevantne. S tem si še izboljšate možnosti za visoke uvrstitve v iskalnikih. Slike lahko nastavite, da se samodejno menjavajo, in tako podate obiskovalcem še več informacij.

 

spletni obrazci - komunikacija z obiskovalci

Definirajte spletne obrazce, s pomočjo katerih vam obiskovalci spletne strani pošiljajo tržno pomembne podatke. Pošiljajo vam lahko najrazličnejša vprašanja, naslove ali naročila. Oglejte si primer: oddajte povpraševanje. Podatki se pošljejo na vaš elektronski naslov, lahko pa tudi na naslov obiskovalca.

 

pošlji prijatelju

Ta funkcionalnost obiskovalcem omogoča, da svoje prijatelje obvestijo o potencialno zanimivi spletni strani (spletni obrazec za pošiljanje povezave na vašo stran prijatelju).

 

mailing liste (e-novice)

Vaši obiskovalci na spletu se lahko naročijo na pošiljanje elektronskih novic. Vključena je možnost prijave in odjave s kontrolo pravilnosti e-naslova. Naslove lahko izvozite v datoteko, ki jo potem uporabite za pošiljanje elektronskih novic, na primer v Outlooku, ali pa za pošiljanje klasične pošte.

 

500 MB prostora na spletnem strežniku

Za veliko večino spletnih mest je 500 MB dovolj prostora. Brez strahu po pomanjkanju lahko naložite slike in druge dokumente.

 

statistika Google Analytics

Google Analytics je najbolj napredna statistika na tržišču v tem trenutku. Do nje lahko dostopate takoj ob vzpostavitvi spletnega mesta.

 

Primerjavo med funkcionalnostmi paketov si lahko ogledate v ceniku.

© 2008-2014 lahkotnost.si

urejanje strani

"Spletna rešitev lahkotnost je takšna, kot je njeno ime, lahkotna za obdelavo in dopolnitve s podatki ter napredna. Upravljanje s spletno rešitvijo lahkotnost je enostavno celo za blondinke, kot sem sama:) Zadovoljna sem z njo v celoti, prav tako kot s komunikacijo na najvišji poslovni ravni z njenim idejnim človekom, Borutom Dretarjem."

Darja Hlade, marketing Vulcano models

040 708 031 

Oddajte povpraševanje   Oddajte naročilo   O nas   Cenik paketov lahkotnost   Prenos datotek