domov | Spletne strani lahkotnost

Paket lahkotnost.rdeči

Paket lahkotnost.rdeči je napredna spletna trgovina, prilagojena najzahtevnejšim uporabnikom. Poleg vseh funkcionalnosti paketov lahkotnost.zeleni in lahkotnost.modri vsebuje še naslednje:

 

napredna spletna trgovina

Paket lahkotnost.rdeči je pravi izbor, kadar želite v svoji spletni trgovini strankam ponuditi izdelke v več barvah ali velikostih. Izdelke v trgovino uvozite s par kliki. Iz spletne trgovine je narejena tudi avtomatska povezava na pomebne prodajne portale kot so ceneje.si, lovec na cene, bolha.com ali centrsource.si. Imate kakšne posebne želje glede delovanja spletne trgovine? Ni problema, funkcionalnost bomo v najkrajšem možnem roku razvili za vas. 

 

različne strani za različne uporabnike (moj račun)

Funkcionalnost nudi možnost, da obiskovalci vidijo svojim aktivnostim prilagojene strani. Sem spada prikaz podatkov o nakupih v spletni trgovini za vsakega uporabnika posebej. Vidijo lahko svojo zgodovina in ostale dogodke, ki se niso zgodili preko interneta (reklamacije, oddaja paketa na pošto, naročila oddana pisno ali telefonsko, ...).

 

meniji se prilagajajo uporabnikom

Glava, noga, levi in desni stolpec spletne strani (pa tudi meni) imajo praviloma vedno enako vsebino. Če želite, pa lahko kateregakoli od teh delov prilagodite, da prikazuje drugačno vsebino samo za nekatere podstrani. Primer: ob prikazu izdelka v spletni trgovini boste morda želeli v desnem stolpcu prikazati splošne pogoje poslovanja, če pa oseba bere blog, ji prikažete zadnje zapise.

 

dodajanje vodnega žiga v slike

Če želite, lahko sistem vaše fotografije zaščiti pred kopiranjem z vodnim žigom. Videz in mesto vodnega žiga določite sami, lahko ga dodajte vsem slikam ali zgolj posameznim.

 

možnost dodajanja datotek v spletne obrazce

Omogočite zainteresiranim spletnim obiskovalcem, da vam ob vprašanju pošljejo tudi pojasnilo v obliki slike ali druge oblike datoteke. 

 

spletni dnevnik - blog*

Pogovarjajte se s svojimi obiskovalci, pišite blog. Bralci imajo možnost komentiranja, zato ste z njimi v stalni interakciji.

 

napredne mailing liste

Uporabniki se lahko prijavljajo ali odjavljajo na določene teme v elektronskih novicah ali kontrolirajo želeno pogostost pošiljanja.

 

ankete

Pripravite lahko kratke spletne ankete, na katere odgovarjajo uporabniki spletnih strani (eno vprašanje, več možnih odgovorov). Ankete lahko pripravite tudi vnaprej in le-ta se ob določenem času samodejno zamenja.

 

koledar

Koledar je zelo dinamična funkcionalnost. Uporaben je predvsem za razpored dogodkov, na primer seminarjev. Omogoča prikaz dogodkov na izbran dan in povezav do podrobnega opisa. Urejanje koledarja je preprosto kot vse drugo.

 

1 GB prostora na spletnem strežniku

Na strežniku smo za vas rezervirali 1 gigabajt prostora, kar praviloma zadostuje tudi za najbolj obširne spletne strani.

 

tehnična podpora

Nekaterih funkcionalnosti morda ne boste uporabljali pogosto. Takrat se rado zgodi, da potrebujemo nasvet. Pokličite nas, brezplačno vam bomo pomagali (2 uri mesečno). Po potrebi pridemo tudi k vam (1 ura mesečno).

 

 

* v razvoju

 

 

Primerjavo med funkcionalnostmi paketov si lahko ogledate v ceniku.

 

© 2008-2014 lahkotnost.si

urejanje strani

"Spletna rešitev lahkotnost je takšna, kot je njeno ime, lahkotna za obdelavo in dopolnitve s podatki ter napredna. Upravljanje s spletno rešitvijo lahkotnost je enostavno celo za blondinke, kot sem sama:) Zadovoljna sem z njo v celoti, prav tako kot s komunikacijo na najvišji poslovni ravni z njenim idejnim človekom, Borutom Dretarjem."

Darja Hlade, marketing Vulcano models

040 708 031 

Oddajte povpraševanje   Oddajte naročilo   O nas   Cenik paketov lahkotnost   Prenos datotek