domov | Spletne strani lahkotnost

Paket lahkotnost.zeleni

Spletne strani paketa lahkotnost.zeleni so namenjene predstavitvi vaše dejavnosti na svetovnem medmrežju. Nudijo vam bogat nabor funkcionalnosti. Večina uporabnikov lahko s tem pokrije vse potrebe v zvezi s spletno stranjo. V paket lahkotnost.zeleni so vključeni:

 

urejevalnik vsebine - CMS (Content Management System)

Urednik lahko na enostaven način ureja katerikoli del spletne strani. Urejevalnik je v celoti v slovenščini. Ukazi in gumbi v orodnih vrsticah so klasični. Najbolj pomembne nastavitve uredite z enim klikom. Lasten razvoj urejevalnika nam omogoča prilagoditve v vsakem trenutku.

 

neomejeno število podstrani

Na svoji spletni strani lahko ustvarite neomejeno število podstrani. V strukturo svojega spletnega mesta jih lahko dodate natančno na tisto mesto, kamor vi želite. Če si premislite, lahko strani tudi premikate. Vsaka nova stran je naprej skrita. Obiskovalci jo vidijo šele takrat, ko ste zadovoljni z njeno vsebino. Vi določite, kdaj naj bo stran vidna svetu.

 

preprosto urejanje menijev in rubrik

Vedno, kadar želite obogatiti vsebino svojega spletnega mesta, lahko dodate nov meni, rubriko ali samo novo temo v obstoječo strukturo. To storite z enim klikom! Enako preprosto lahko zastarelo temo odstranite iz vstopne strani.

 

možnost dodajanja in urejanja slik

Na podstraneh lahko na enostaven način dodajate neomejeno število slik. Sistem slike samodejno pomanjša v tri vnaprej definirane velikosti, ki ustrezajo videzu vašega spletnega mesta. Slike lahko rotirate ali jim spreminjate vrstni red. Podobno kot strani lahko tudi sliko prikažete ali pa ne.

 

gostovanje in 250 MB prostora na našem spletnem strežniku

Da bi bila spletna stran vidna v internetu, mora gostovati na nekem spletnem strežniku. V paketu lahkotnost.zeleni imate na voljo 250 MB prostora, kar je več kot dovolj prostora za osnovne predstavitvene spletne strani. Seveda lahko v vsakem trenutku brez dodatnih stroškov izberete višji paket z več prostora.

 

vrhunska optimizacija za iskalnike (SEO - Search Engine Optimization)

Optimizacija za spletne iskalnike je vključena v rešitev lahkotnost. Je avtomatizirana, kar pomeni, da imajo iskalniki vedno dostop do svežih sprememb vsebine na vašem spletnem mestu. Vi morate le redno objavljati novosti in zanimivosti iz vašega posla. S tem "prepričate" iskalnike, da je vaša stran res aktualna in vredna pozornosti. Z rednim osveževanjem vsebin dosežete, da iskalniki redno preverjajo novosti na vašem spletnem mestu in te novosti posredujejo svojim uporabnikom - vašim potencialnim obiskovalcem in strankam. Pri urejanju vam predlagamo uporabo avtomatskega opisa za iskalnike.

  

tehnična podpora

Vsak popravek je lahko dragocen, zato za vašo spletno stran dnevno ustvarjamo varnostne kopije. S posebnim geslom imate dostop do podrobnih statistik o obisku vašega spletnega mesta. Nekaterih funkcionalnosti morda ne boste uporabljali pogosto. Takrat se rado zgodi, da potrebujemo nasvet. Pokličite nas, brezplačno vam bomo pomagali (1 ura mesečno).

 

Primerjavo med funkcionalnostmi paketov si lahko ogledate v ceniku.

© 2008-2014 lahkotnost.si

urejanje strani

"Spletna rešitev lahkotnost je takšna, kot je njeno ime, lahkotna za obdelavo in dopolnitve s podatki ter napredna. Upravljanje s spletno rešitvijo lahkotnost je enostavno celo za blondinke, kot sem sama:) Zadovoljna sem z njo v celoti, prav tako kot s komunikacijo na najvišji poslovni ravni z njenim idejnim človekom, Borutom Dretarjem."

Darja Hlade, marketing Vulcano models

040 708 031 

Oddajte povpraševanje   Oddajte naročilo   O nas   Cenik paketov lahkotnost   Prenos datotek