domov | Zadovoljstvo zagotovljeno  100% garancija zadovoljstva »

Spletne strani in trgovine

Spletna stran ali spletna trgovina je zrcalo podjetja. Zato grafično obliko, nabor vsebin in menijev pripravimo v dogovoru z vami. Tehnične podrobnosti uredimo mi. Vi se posvetite vsebini in ciljem vašega spletnega mesta.

 

Kdo naj oblikuje spletno stran?

Najbolj enostavno je, da grafično oblikovanje spletne strani prepuste nam. Pri oblikovanju upoštevamo marketinška pravila in cilje vašega spletnega mesta. Izberite si katerokoli predlogo, ki jo seveda prilagodimo vašim željam, ali pa si omislite popolnoma unikatno spletno stran.

 

Če želite, vam lahko spletno stran oblikuje kdo drug. V tem primeru jo moramo prilagoditi na sistem lahkotnost, da boste lahko urejali njeno vsebino. V to investirate zgolj 250 evrov.

 

Kdo naj pripravlja in vstavlja vsebino v spletno stran?

Vsebino naj pripravi oseba, ki dobro pozna vašo dejavnost. Pri tem vam seveda nudimo vso potrebno podporo, tako trženjsko kot slovnično. Ob vzpostavitvi spletnega mesta vam vsebino vstavimo mi brezplačno. Od objave vaše spletne naprej je to praviloma vaša skrb, vendar vam je vedno na voljo naša pomoč.

 

Seveda lahko urejanje vsebine tudi kasneje zaupate nam. Storitev se obračunava po dejansko porabljenem času. Lahko nam dostavite gotova besedila ali pa podate samo smernice in bomo vsebino pripravili mi. Cene najdete v ceniku podpornih storitev.

 

Ali že imate registrirano domeno?

Če že imate registrirano domeno, jo moramo prenesti na naš strežnik, da zagotovimo nemoteno delovanje vašega spletnega mesta. Seveda lahko domeno za vas registriramo mi. Pri tem nimate nobenih administrativnih ali drugih opravkov, poskrbimo za vse. Cenik najdete tu.

 

Uvrstitev strani v spletne iskalnike in optimizacija strani

Ko je vaša spletna stran enkrat vidna na internetu, jo vpišemo v največje spletne iskalnike, najprej v Google in najdi.si. V vaše spletno mesto vključimo avtomatsko sprotno optimizacijo, ki zagotovi, da bodo iskalniki sproti prebrali obnovljene vsebine vaše spletne strani. Preberite si še več o naši avtomatizirani optimizaciji za iskalnike.

© 2008-2014 lahkotnost.si

urejanje strani

"Spletna rešitev lahkotnost je takšna, kot je njeno ime, lahkotna za obdelavo in dopolnitve s podatki ter napredna. Upravljanje s spletno rešitvijo lahkotnost je enostavno celo za blondinke, kot sem sama:) Zadovoljna sem z njo v celoti, prav tako kot s komunikacijo na najvišji poslovni ravni z njenim idejnim človekom, Borutom Dretarjem."

Darja Hlade, marketing Vulcano models

040 708 031 

Oddajte povpraševanje   Oddajte naročilo   O nas   Cenik paketov lahkotnost   Prenos datotek