domov | Spletne strani lahkotnost

Paket lahkotnost.brez

Če ja za vašo spletno stran dovolj osnovna predstavitev dejavnosti in boste svoje spletno mesto redko spreminjali, ja za vas pravi paket lahkotnost.brez - brez naročnine! Priporočamo ga tudi tistim, ki ste manj vešči računalnika, a vendar veste, da je ažurna predstavitev na spletu za vaš posel koristna.

 

Pri postavitvi strani vam svetujemo tako marketinško kot oblikovno. Spletno mesto oblikujemo po vaši potrebah in vstavimo vsebino. Na voljo je neomejeno število podstrani in slik. Kasnejše dopolnitve vnesemo po vašem naročilu. Storitev plačate po dejansko porabljenem času. Poleg te osnove so prednosti paketa lahkotnost.brez naslednje:

 

unikatna oblika spletnega mesta

Spletno mesto oblikujemo v skladu z vašimi željami in potrebami. Vašo obstoječo grafično podobo uporabimo kot osnovo, na kateri gradimo. Upoštevamo cilje vaše predstavitve na spletu in pripravimo primerno zgradbo strani.

 

vrhunska optimizacija za iskalnike (SEO)

Optimizacija za spletne iskalnike je vključena v rešitev lahkotnost. Je avtomatizirana, kar pomeni, da imajo iskalniki vedno dostop do svežih sprememb na vašem spletnem mestu. Vključuje tudi zemljevid spletnega mesta ter iskalnikom in uporabnikom prijazne povezave. Več o naši sprotni avtomatizirani optimizaciji si preberite na tej povezavi.

 

neomejeno število podstrani in slik

Na svojem spletnem mestu lahko ustvarite neomejeno število podstrani in naložite neomejeno slik. Besedila lahko pripravite sami, lahko pa to zaupate našim izurjenim prstom. Slike morate zgolj izbrati. Nobeno rezanje, manjšanje ali drugo prilagajnje slik ni potrebno. Program slike sam prilagodi na potrebne velikosti.

  

gostovanje in 250 MB prostora na našem spletnem strežniku

Da bi bila spletna stran vidna v internetu, mora gostovati na nekem spletnem strežniku. V paketu lahkotnost.brez imate na voljo 250 MB prostora, kar je več kot dovolj prostora za osnovne predstavitvene spletne strani. Seveda lahko v vsakem trenutku brez dodatnih stroškov izberete višji paket z več prostora.

 

e-poštni naslov z vašo domeno

Z vspostavitvijo vašega spletnega mesta dobite tudi 5 e-poštnih naslovov z vašo domeno. Naslove s končnicami gmail, siol in podobno lahko še vedno uporabljate, vaši obiskovalci na spletu pa naj vedo, da s poslom mislite resno.

 

tehnična podpora

Pripravili smo vam podrobne statistike za spremljanje obiskanosti vašega spletnega mesta. Ob morebitnih težavah nas pokličite, saj vam nudimo brezplačno tehnično pomoč na daljavo (30 min. mesečno). Ob vsaki osvežitvi vsebine pa naredimo tudi varnostno kopijo, saj je vsak popravek je lahko dragocen.

 

Želite sami nalagati nove vsebine in potrebujete stran z urejevalnikom (CMS)? S klikom tu si oglejte še druge pakete in izberite pravega!

© 2008-2014 lahkotnost.si

urejanje strani

"Spletna rešitev lahkotnost je takšna, kot je njeno ime, lahkotna za obdelavo in dopolnitve s podatki ter napredna. Upravljanje s spletno rešitvijo lahkotnost je enostavno celo za blondinke, kot sem sama:) Zadovoljna sem z njo v celoti, prav tako kot s komunikacijo na najvišji poslovni ravni z njenim idejnim človekom, Borutom Dretarjem."

Darja Hlade, marketing Vulcano models

040 708 031 

Oddajte povpraševanje   Oddajte naročilo   O nas   Cenik paketov lahkotnost   Prenos datotek