Spletne strani, ki jih z lahkoto urejate sami

Odlične uvrstitve v iskalnikih

Spletne strani lahkotnost se uvrščajo visoko med iskalnimi rezultati, kar je eden glavnih argumentov strank, da se odločijo za nas. Rešitev lahkotnost zagotavlja sprotno optimizacijo (SEO) in vam prihrani ogromno denarja.

 

Poletite na prvo stran iskalnikov, kot se je to zgodilo s spletnim mestom Flaška! V samo mesecu in pol je brez oglaševanja doseglo prvo stran na Google-u. S ključno besedo flaška je spletno mesto bliskovito doseglo prvo mesto. Na prvo stran se je uvrstilo še s petimi drugimi ključnimi besedami!

 

In kako to dosežete tudi vi?

Odlične uvrstitve v iskalnih rezultatih dosežete z našo avtomatizirano optimizacijo, ki je vgrajena v rešitev lahkotnost. Ta vam omogoča, da si spletne strani preprosto urejate sami, ob tem pa nikoli več nimate posebnega dela z optimizacijo, saj se optimizacija izvaja samodejno ob vsaki spremembi vašega spletnega mesta.

 

Skrbeti morate le za aktualnost vsebin na vašem spletnem mestu. Povedano drugače: s svojimi obiskovalci se morate dosti pogovarjati. Stvar deluje podobno, kot telefonski pogovor, le da se preko spletnega mesta pogovarjate hkrati s spletnimi iskalniki in obiskovalci.

 

Kako deluje avtomatizirana optimizacija?

Avtomatizirana optimizacija beleži spremembe vašega spletnega mesta in jih sproti javlja iskalnikom. Vsako novo dodano stran avtomatsko doda v zemljevid spletnega mesta, pravtako pa spremlja spremembe vsebine obstoječih vsebin.

 

Z rednim osveževanjem vsebin dosežete, da iskalniki redno preverjajo novosti na vašem spletnem mestu in te novosti posredujejo svojim uporabnikom - vašim potencialnim obiskovalcem in strankam. Pri urejanju vam predlagamo uporabo avtomatskega opisa za iskalnike.

 

K dobri optimizaciji pripomorejo tudi uporabnikom in iskalnikom prijazne povezave. Te še dodatno potrjujejo pravilnost in primernost vsebin spletnih strani glede na iskano besedilo. Iskalniki namreč strogo kaznujejo zavajujoče naslove in nagrajujejo poštene objave na spletu z uvrščanjem visoko v iskalnih rezultatih. 

© 2008-2014 lahkotnost.si

urejanje strani

"Spletna rešitev lahkotnost je takšna, kot je njeno ime, lahkotna za obdelavo in dopolnitve s podatki ter napredna. Upravljanje s spletno rešitvijo lahkotnost je enostavno celo za blondinke, kot sem sama:) Zadovoljna sem z njo v celoti, prav tako kot s komunikacijo na najvišji poslovni ravni z njenim idejnim človekom, Borutom Dretarjem."

Darja Hlade, marketing Vulcano models

040 708 031 

Oddajte povpraševanje   Oddajte naročilo   O nas   Cenik paketov lahkotnost   Prenos datotek