domov

Cenik podpornih storitev

Kadar ste prezasedeni, imate dodatne ideje, želite kaj posebnega ali bolj prodajnega, vam pomagamo z marketinškim svetovanjem in tehnično izvedbo vaših želja.

 

 

podporne storitve ob vzpostavitvi spletnih strani enota
.
cena
.

oblikovanje spletnega mesta za dodatne domene (več...)

Podjetje lahko uporablja več spletnih strani, ki so oblikovno podobne (se na primer razlikujejo samo v barvah). V ceno je vključeno tudi vstavljanje vsebine za 20 podstrani.

enkratno 250,00 €

prilagoditev že pripravljene oblike (več...)

Če imate spletno stran že oblikovano, jo je potrebno prilagoditi za sistem lahkotnost. V ceno je vključeno tudi vstavljanje vsebine za 20 podstrani.

enkratno 250,00 €

registracija domene za 1 leto (več...)

Registracijo ali podaljšanje domene (.si, .com ali katerekoli druge) za eno leto ter vse s tem povezane formalnosti lahko opravimo mi. Cena domene je vključena. Naročnik postane lastnik domene.

domena 20,00 €

prenos obstoječe domene na naš strežnik (več...)

Če že imate registrirano domeno in je aktivna na nekem drugem spletnem strežniku, jo je zaradi zagotavljanja brezhibnega delovanja rešitve lahkotnost potrebno prenesti na naš strežnik.

domena 20,00 €
 
dodatne storitve za pakete lahkotnost enota
.
cena
.

kreativno urejanje vsebine spletne strani (več...)

Naročnik lahko vsebino spletne strani ureja sam, pri čemer zadostuje osnovno znanje dela z računalnikom. Na željo naročnika lahko vsebino ureja tudi naš urednik. Dogovorimo se za ritem in točen termin osveževanja vsebin. Pred urejanjem vas urednik pokliče, da z vami uskladi potrebne spremembe. Urednik tudi pazi, da vsebine na spletni strani niso zastarele in neaktualne. Vse vsebine, ki jih vstavimo v okviru kreativnega urejanja spletnih strani, so lektorirane.

na uro 80,00 €

urejanje vsebine spletne strani (več...)

Če imate vsebine že pripravljene, a jih ne utegnete vstaviti na spletno stran, lahko to za vas naredimo mi. Dostavite nam besedila, slike in ostale materiale, hkrati pa nam morate dati jasna navodila, kaj želite, da storimo na vaši strani.

na uro 50,00 €

druge storitve

na uro  40 €

priprava in pošiljanje e-novic (več...)

Pripravimo vam popolnoma personalizirane e-novice za naročnike na mailing liste. Vključuje kreativno izdelavo in pošiljanje e-novic. Cena je odvisna od pogostosti pošiljanja in od števila prejemnikov e-novic.

do
.
do
.
nad
.

število prejemnikov

1.000 10.000 10.000

na zahtevo

200,00 € 250,00 € 300,00 €

mesečno (25% popusta)

150,00 € 187,00 € 240,00 €

dvotedensko (40% popusta)

120,00 € 150,00 € 180,00 €

tedensko ali bolj pogosto (50% popusta)

100,00 € 125,00 € 150,00 €

izdelava predloge za e-novice za Outlook (več...)

E-novice lahko pošiljate tudi sami s pomočjo Worda in Outlooka (serijska pošta). Postavka vključuje izdelavo ustrezne predloge.

enkratno 100,00 €

izdelava arhiva spletnih strani (več...)

Prejmete DVD s celotno vsebino vaše spletne strani na določen dan v HTML obliki. DVD je lahko osnova za prenos celotne spletne strani k drugemu ponudniku ali pa služi zgolj kot arhiv, da boste čez 10 let lahko pogledali, kako je izgledala vaša spletna stran pred davnimi časi.

na zahtevo

izvod 10,00 €

vsake tri mesece (25% popusta)

izvod 7,50 €

vsak mesec (50% popusta)

izvod 5,00 €

 

 

 

 

 

© 2008-2014 lahkotnost.si

urejanje strani

"Spletna rešitev lahkotnost je takšna, kot je njeno ime, lahkotna za obdelavo in dopolnitve s podatki ter napredna. Upravljanje s spletno rešitvijo lahkotnost je enostavno celo za blondinke, kot sem sama:) Zadovoljna sem z njo v celoti, prav tako kot s komunikacijo na najvišji poslovni ravni z njenim idejnim človekom, Borutom Dretarjem."

Darja Hlade, marketing Vulcano models

040 708 031 

Oddajte povpraševanje   Oddajte naročilo   O nas   Cenik paketov lahkotnost   Prenos datotek