Unikatne spletne strani, ki dajo polet vaši dejavnosti

Za uspešno promocijo mora biti spletno mesto všečno, aktualno in dobro optimirano. Vse to ponuja rešitev lahkotnost.

 

Glede na vaše cilje in želje sestavimo videz in vsebino spletnega mesta. Predlagamo vam uporabo primernih elementov za povečanje odziva  in vključenosti vaši strank. Pripravimo smiselne menije, glavo in nogo ter potrebam uporabnikov primerne obrazce za odzive. Vstavimo vam prvih 20 strani vsebin, da se lažje znajdete.

 

Za aktualnost informacij lahko poskrbite sami. S slovenskim urejevalnikom, ki je za uporabo tako preprost kot pošiljanje e-pošte s priponko, boste neodvisno in kadarkoli vam to ustreza vstavljali nove in skrivali zastarele vsebine. Dodate lahko poljubno število strani, ustvarjate nove menije ter urejate glavo in nogo spletnega mesta. Svoje nove ideje lahko uresničite takoj.

 

Morda si boste zaželeli nove funkcionalnosti, ki jih trenutno ne najdete v ceniku. Ni problema. Vse vaše posebne želje vam lahko uresničimo, sa je rešitev lahkotnost plod lastnega razvoja. Prav zato lahko v to rešitev vključimo tudi vašo že obstoječo stran ali obliko, če je to vaša želja.

 

Vaše spletno mesto bo avtomatično optimirano za iskalnike z vsako spremembo vsebine. Rešitev lahkotnost sproti shranjuje spremembe v XML zemljevid, ki je tako iskalnikom vedno na voljo v najnovejši različici. Več o avtomatizirani optimizaciji najdete tu.

 

Bi kar naročili ali bi prej poslali povpraševanje?

 

Bi se želeli pogovoriti v živo? Zahtevajte naš klic!

Z veseljem vam bomo odgovorili na vsa vprašanja in vam pomagali sprejeti za vas dobro odločitev.

 

 

© 2008-2014 lahkotnost.si

urejanje strani

"Spletna rešitev lahkotnost je takšna, kot je njeno ime, lahkotna za obdelavo in dopolnitve s podatki ter napredna. Upravljanje s spletno rešitvijo lahkotnost je enostavno celo za blondinke, kot sem sama:) Zadovoljna sem z njo v celoti, prav tako kot s komunikacijo na najvišji poslovni ravni z njenim idejnim človekom, Borutom Dretarjem."

Darja Hlade, marketing Vulcano models

040 708 031 

Oddajte povpraševanje   Oddajte naročilo   O nas   Cenik paketov lahkotnost   Prenos datotek