domov | Spletna rešitev lahkotnost

spletna trgovina: lahkotnost.shop.plus

Napredna spletna trgovina lahkotnost.shop.plus je nadgradnja trgovine lahkotnost.shop. Poleg vseh funkcionalnosti izvedbe lahkotnost.shop so vanjo vključene še funkcionalnosti, ki vas bodo zagotovo pripeljale do večje prodaje na vaši spletni strani, na voljo pa so tudi orodja za avtomatizacijo procesov in prenosa podatkov, kar bo zmanjšalo vaše stroške poslovanja.

 

Cross-selling ali prodaja dodatnih izdelkov

Ko se je kupec v spletni trgovini že odločil za zaključek nakupa, mu spletna trgovina predlaga izdelke, ki bi jih morda še lahko potreboval. Na primeri: ka baterijski svetilki predlaga še nakup baterij; k nakupu tehničnega izdelka predlaga nakup podaljšane garancije ali zavarovanja; pri nakupu enega zvezka predlaga nakup še enega, saj morda en ne bo zadostoval za celo šolsko leto. Predlogi za dodatne nakupe se vedno opravijo s primerno prijaznim vprašanjem, ki z argumenti opravičuje dodatni nakup, nanj pa kupec preprosto odgovori za da ali ne.

 

Up-selling ali prodaja dražjih izdelkov

Ko se je kupec že odločil za zaključek nakupa, mu spletna trgovina predlaga nakup podobnega dražjega in s tem bolj profitabilnega izdelka (korist za prodajalca) ali nakup podobnega izdelka v akciji (korist za kupca). S tem dosežemo večji dobiček od prodaje ali si pridobimo zaupanje in dobro mnenje kupca.

 

Avtomatiziran uvoz podatkov v spletno trgovino

Če podatke o prodajanih izdelkih vodite v svoji poslovni aplikaciji, vam ponujemo možnost uvoza teh podatkov v spletno trgovino. Uvoz lahko sprožite sami ali pa izvede ob določeni uri samodejno. Za uvoz podatkov mora vaša poslovna aplikacija podatke ustrezno izvoziti.

 

Opozoranje na nezaključena naročila

Velik del spletnih kupcev dodaja izdelke v košarico, vendar naročila ne zaključi oz. odpošlje. Spletna trgovina lahkotnost.shop.plus vas obvešča o takih kupcih in vam tako omogoča, da z njimi stopite v kontakt, kar jih bo morda vseeno pripeljalo do nakupa.

 

Druge dodatne funkcionalnosti

Potrebujete še dodatne funkcionalnosti, ki jih nismo opisali? Ni problema! Dodatno funkcionalnost bomo za vas razvili brezplačno in jo ponudili v uporabo vsem uporabnikom spletne trgovine lahkotnost.shop.plus. Če želite uporabo funkcionalnosti samo zase, jo prav tako razvijemo, vendar razvoj v tem primeru ne more biti brezplačen.

 

 

 

Obvestilo: spletna trgovina lahkotnost.shop.plus je še v fazi razvoja. Za podrobnejše informacije smo vam na voljo na info@lahkotnost.si ali telefonsko.

 

© 2008-2014 lahkotnost.si

urejanje strani

"Spletna rešitev lahkotnost je takšna, kot je njeno ime, lahkotna za obdelavo in dopolnitve s podatki ter napredna. Upravljanje s spletno rešitvijo lahkotnost je enostavno celo za blondinke, kot sem sama:) Zadovoljna sem z njo v celoti, prav tako kot s komunikacijo na najvišji poslovni ravni z njenim idejnim človekom, Borutom Dretarjem."

Darja Hlade, marketing Vulcano models

040 708 031 

Oddajte povpraševanje   Oddajte naročilo   O nas   Cenik paketov lahkotnost   Prenos datotek