domov | Spletna rešitev lahkotnost

spletna trgovina: lahkotnost.shop

Spletna trgovina lahkotnost.shop je zasnovana po sistemu košarice: obiskovalci spletne strani dodajajo izdelke v košarico, katere vsebina je praviloma vidna na vsaki podstrani.

 

Kupcu in uredniku prijazna spletna trgovina

lahkotnost.shop je kupcu in uredniku prijazna spletna trgovina, ki ne zahteva nepotrebnih korakov ob nakupu. Prav tako pa od uporabnika ne zahteva obveznega vnosa nepotrebnih podatkov. Za nakup ni potrebna posebna prijava uporabnika; prijava je možna, kupec pa s tem shrani svoje podatke za naslednji nakup.

 

Napredne možnosti plačila

Poleg klasičnega plačila po povzetju in plačila po predračunu, je v lahkotnost.shop vključena tudi možnost predplačila s posebno položnico, ki jo lahko kupec poravna tudi preko spletnega bančništva. Seveda je vključena tudi možnost plačila s kreditnimi karticami.

 

Elektronsko sporočilo ob oddaji naročila

Ob oddaji naročila kupec in prodajalec dobita elektronsko sporočilo z vsemi podatki o naročilu. V primeru predplačila, dobi kupec tudi navodila za izvedbo predlačila (številka TRR in sklic). Prodajalec naročilo potem obdela v svoji poslovni aplikaciji in sam kontaktira kupca.

 

Če zelite še več funkcionalnosti za vašo spletno trgovino, si oglejte še opis spletne trgovine lahkotnost.shop.plus.

 

 

Obvestilo: spletna trgovina lahkotnost.shop je še v fazi razvoja. Za podrobnejše informacije smo vam na voljo na info@lahkotnost.si ali telefonsko.

 

© 2008-2014 lahkotnost.si

urejanje strani

"Spletna rešitev lahkotnost je takšna, kot je njeno ime, lahkotna za obdelavo in dopolnitve s podatki ter napredna. Upravljanje s spletno rešitvijo lahkotnost je enostavno celo za blondinke, kot sem sama:) Zadovoljna sem z njo v celoti, prav tako kot s komunikacijo na najvišji poslovni ravni z njenim idejnim človekom, Borutom Dretarjem."

Darja Hlade, marketing Vulcano models

040 708 031 

Oddajte povpraševanje   Oddajte naročilo   O nas   Cenik paketov lahkotnost   Prenos datotek