Preprosto urejajte sami!

Od sedaj naprej boste sami z lahkoto in kadarkoli poskrbeli, da bodo obiskovalci vašega spletnega mesta imeli vedno na voljo sveže informacije. Kadarkoli želite popraviti napačno zapisano besedo, jo popravite s par kliki. Svoje nove ideje lahko uresničite takoj.

 

Povsem preprosto urejanje

Svoje spletno mesto urejate kar med brskanjem po njem. Spreminjate lahko kateri koli del strani: besedila, naslove, menije, nogo in glavo. S par kliki ustvarite nove menije in jih hkrati uvrstite na primerno mesto v strukturi vaših strani. Preprosto je tudi vstavljanje slik, saj rešitev lahkotnost samodejno priredi slike na zahtevano velikost.

 

Brez omejitev lahko dodajate nove strani. Dokler z njihovim videzom in vsebino ne boste popolnoma zadovoljni, bodo vidne samo vam. Brez skrbi se lahko igrate in preizkušate. Zastarele strani in vsebine preprosto izbrišete, lahko pa jih skrijete in si jih tako prihranite za kasnejšo uporabo.

 

Celoten urejevalnik je v slovenščini. Ukazi in gumbi v orodnih vrsticah so klasični (poglejte sliko spodaj). Vsebine oblikujete enako preprosto kot v Wordu in podobnih programih. Najbolj pomembne nastavitve posamezne strani upravljate s par kliki.

 

Želite še več?

Morda si boste zaželeli novih funkcionalnosti, ki jih trenutno ne najdete v ceniku. Ni problema. Vse vaše posebne želje vam lahko uresničimo, saj je rešitev lahkotnost plod lastnega razvoja. Prav zato lahko v to rešitev vključimo vašo že obstoječo stran ali obliko, če je to vaša želja.

 

Poglejte si popoln primerjalni cenik paketov in izberite svojega.

 

Želite, da vam pri odločitvi pomagamo? Pošljite nam povpraševanje in svetovali vam bomo.

 

Želite še več informacij? Bi se osebno pogovorili z nami? Zahtevajte naš klic! Z veseljem vam bomo pomagali rešiti vaš problem.

 

1 1   2 2
Ena od strani v pripravi. Vidite lahko opozorilo, da je stran skrita. (1/2)

© 2008-2014 lahkotnost.si

urejanje strani

"Spletna rešitev lahkotnost je takšna, kot je njeno ime, lahkotna za obdelavo in dopolnitve s podatki ter napredna. Upravljanje s spletno rešitvijo lahkotnost je enostavno celo za blondinke, kot sem sama:) Zadovoljna sem z njo v celoti, prav tako kot s komunikacijo na najvišji poslovni ravni z njenim idejnim človekom, Borutom Dretarjem."

Darja Hlade, marketing Vulcano models

040 708 031 

Oddajte povpraševanje   Oddajte naročilo   O nas   Cenik paketov lahkotnost   Prenos datotek