Spletne strani, ki jih z lahkoto urejate sami

Oblika in funkcije po vaših željah

Spletno mesto oblikujemo posebej za vas. Glede na vašo ponudbo in stranke izberemo funkcionalnosti, ki najbolje služijo vašim ciljem. Spletno stran pripravimo prijetno za oko in preprosto za uporabo. Vodilo pri izbiri barv in postavitvi menijev so kompleksnost vsebine, vaše želje in celostna grafična podoba vašega podjetja.

 

Pogovorimo se o vaših strankah in ponudbi oziroma želeni vsebini spletnega mesta. Po potrebi vam predlagamo, kako se čim bolj približate svojim obiskovalcem. Med paketi izberemo tistega, ki bo zadostil vašim željam in bo izpolnil cilje vašega spletnega mesta. Brez vezave ali drobnega tiska. Tukaj preberite več o funkcionalnostih paketov... »

 

Svetujemo vam, kako privabite obiskovalce na spletno stran. Z uporabo prave kombinacije funkcionalnosti jih prepričate, da se bodo radi vračali. Spodaj si oglejte nekaj glavnih orodij.

 

  • Preprost urejevalnik vam omogoča, da kadarkoli z lahkoto dodajate nove vsebine in slike. Novice takoj sporočite strankam.
  • Spletne obrazce (recimo povpraševanje) uporabite  za boljšo komunikacijo med vami in obiskovalci spletnega mesta. Obrazce lahko sami urejate.
  • Z uporabo enostavnih ali naprednih mailing list vzdržujte stalen stik s strankami.
  • Your customers don't speak slovene? No problem. Vaše spletno mesto bo preprosto za urejanje v več jezikih.
  • Potrebujete spletno trgovino? Na voljo sta vam enostavna in napredna spletna trgovina z mnogimi dodatnimi funkcijami, da boste čim lažje prodali svoje izdelke.

 

Kliknite tukaj za podrobnosti o paketih.

 

Oglejte si primerjalni cenik paketov lahkotnost.si s klikom tukaj.

© 2008-2014 lahkotnost.si

urejanje strani

"Spletna rešitev lahkotnost je takšna, kot je njeno ime, lahkotna za obdelavo in dopolnitve s podatki ter napredna. Upravljanje s spletno rešitvijo lahkotnost je enostavno celo za blondinke, kot sem sama:) Zadovoljna sem z njo v celoti, prav tako kot s komunikacijo na najvišji poslovni ravni z njenim idejnim človekom, Borutom Dretarjem."

Darja Hlade, marketing Vulcano models

040 708 031 

Oddajte povpraševanje   Oddajte naročilo   O nas   Cenik paketov lahkotnost   Prenos datotek