Napredno optimirane spletne strani

Bi želeli izboljšati uvrstitev vaše strani med iskalnimi zadetki? In bi za to želeli porabiti čim manj sredstev in energije? Potem ste na pravem mestu.

 

Poletite na prvo stran v Google-u, kot se je to zgodilo s spletnim mestom Flaška, katerega smo konec januarja 2010 postavili na novo verzijo rešitve lahkotnost. V samo mesecu in pol je doseglo prvo stran! V ponedeljek, 15.3.2010 je gospod Maks Vrečko v svoji e-pošti lahko prebral naslednjo vsebino:

"S ključno besedo flaška si na prvem mestu (tako, kot mora biti), še nekaj zanimivih:

  • hujšanje z vodo: prva na drugi strani,
  • eksperimenti z vodo: 3. mesto na prvi strani
  • kloriranje vode: 1. stran,
  • vodni kristali: prva na drugi strani,
  • genotoksičnost: 1. stran,
  • steklenička za vodo: 1. stran,
  • anomalije vode: 1. stran." (Več o flaški na blogu.)

In kako smo to dosegli?

 

Z avtomatizirano optimizacijo. Ob vsaki spremembi spletnega mesta se samodejno pripravi zemljevid strani v XML obliki in opis vsake strani spletnega mesta. Ko ustvarite novo stran, rešitev kreira uporabniku prijazen URL (spletni naslov) in ustrezen tag H1. Vse to lajša brskalnikom pregledovanje vaše strani in dviguje vaše uvrstitve. Vaši uporabniki dobivajo ažurnejše informacije in se raje vračajo. Še več podrobnosti o upoštevanju dejavnikov, ki vplivajo na uvrstitev v iskalnih zadetkih, preberite tu.

 

Optimizacija strani je vključena v izdelavo spletnih strani. Spletno mesto, pripravljeno s to rešitvijo, vam omogoča, da ga kadarkoli povsem samostojno urejate: popravljate vsebine, ustvarjate nove strani, menije, obrazce in brez problemov nalagate neobdelane slike. Za vse to ne potrebujete posebnega znanja, morda le tu in tam kakšno navodilo.

 

Spletno mesto že imate? Ni problema. Z lahkoto bomo vaš design in vsebine strani vključili v našo rešitev in prestavili na naš server, s čimer bomo zagotovili brezhibno delovanje vseh funkcionalnosti in urejevalnika.

 

Izberite vašim potrebam najprimernejši paket ali pošljite povpraševanje.

 

Morda bi se želeli osebno pogovoriti? Zahtevajte naš klic!

Z veseljem bomo razrešili vse dileme in odgovorili na vsa vprašanja.

 

© 2008-2014 lahkotnost.si

urejanje strani

"Spletna rešitev lahkotnost je takšna, kot je njeno ime, lahkotna za obdelavo in dopolnitve s podatki ter napredna. Upravljanje s spletno rešitvijo lahkotnost je enostavno celo za blondinke, kot sem sama:) Zadovoljna sem z njo v celoti, prav tako kot s komunikacijo na najvišji poslovni ravni z njenim idejnim človekom, Borutom Dretarjem."

Darja Hlade, marketing Vulcano models

040 708 031 

Oddajte povpraševanje   Oddajte naročilo   O nas   Cenik paketov lahkotnost   Prenos datotek