Spletne strani, ki jih z lahkoto urejate sami

Marketinška in tehnična podpora

Od prvega predloga oblike spletne strani do zadnjega dne sodelovanja vam svetujemo o spletu kot orodju trženja. Poskrbimo za vse tehnične podrobnosti, vi pa se lahko osredotočite na svoj posel.

 

Glede na vašo dosedanjo grafično podobo vam predlagamo ustrezne barvne kombinacije in osnovno obliko spletnega mesta. Menije postavimo vsebini in vašim željam primerno. Svetujemo  vam pri izbiri primernih orodij in vsebin za dobro komunikacijo z vašimi obiskovalci.

 

S tehničnimi podrobnostmi se ne obremenjujte. Za vzpostavitev in delovanje spletnega mesta v celoti poskrbimo mi. Od registracije domene, gostovanja na spletnem strežniku, pa do optimalne uvrstitve v spletne iskalnike. Optimizacija (SEO) je vključena!

 

Dobro poskrbimo tudi za tekoče delovanje spletnega mesta. Dnevno izdelujemo varnostne kopije in vodimo statistiko obiska. Vsem uporabnikom je na voljo brezplačna tehnična pomoč, dogovorimo pa se lahko tudi za razvoj dodatnih funkcionalnosti po vaših željah.

 

Preberite več o ponudbi spletnih rešitev lahkotnost s klikom tu.

 

© 2008-2014 lahkotnost.si

urejanje strani

"Spletna rešitev lahkotnost je takšna, kot je njeno ime, lahkotna za obdelavo in dopolnitve s podatki ter napredna. Upravljanje s spletno rešitvijo lahkotnost je enostavno celo za blondinke, kot sem sama:) Zadovoljna sem z njo v celoti, prav tako kot s komunikacijo na najvišji poslovni ravni z njenim idejnim človekom, Borutom Dretarjem."

Darja Hlade, marketing Vulcano models

040 708 031 

Oddajte povpraševanje   Oddajte naročilo   O nas   Cenik paketov lahkotnost   Prenos datotek