domov | Pogosta vprašanja

Kaj bi se zgodilo z mojo spletno stranjo, če lahkotnost.si preneha s poslovanjem?

Lahkotnost je spletna storitev, ki ne temelji le na eni osebi, ampak je vanjo vključen tim strokovnjakov. Tudi naročnikov je vedno več in njihovi odzivi so odlični. Za to storitev je veliko povpraševanje, saj nudi izredno dobro fleksibilnost in ne zahteva strokovnega znanja. Zato ni bojazni, da bi storitev prenehali ponujati.

 

Vendar pa kanček skrbi vedno obstaja, zato smo pripravili tudi scenarij za najhujše primere:

 

V primeru, da lahkotnost.si preneha s poslovanjem ali s ponudbo storitev lahkotnost, lahko svojo spletno stran v celoti prenesete k drugemu ponudniku. V ta namen vam izdelamo DVD s celotno vsebino vaše spletne strani. Ta DVD enostavno predate novemu ponudniku spletnih storitev in le-ta vam bo brez težav vzpostavil enako spletno stran, kot ste jo imeli. Seveda pa boste izgubili možnost, da bi vsebino urejali sami.

 

 

© 2008-2014 lahkotnost.si

urejanje strani

"Spletna rešitev lahkotnost je takšna, kot je njeno ime, lahkotna za obdelavo in dopolnitve s podatki ter napredna. Upravljanje s spletno rešitvijo lahkotnost je enostavno celo za blondinke, kot sem sama:) Zadovoljna sem z njo v celoti, prav tako kot s komunikacijo na najvišji poslovni ravni z njenim idejnim človekom, Borutom Dretarjem."

Darja Hlade, marketing Vulcano models

040 708 031 

Oddajte povpraševanje   Oddajte naročilo   O nas   Cenik paketov lahkotnost   Prenos datotek