domov | O nas  « Podjetje

Idejni vodja

Borut DretarŽe kot mlad računalniški navdušenec sem opazil, da imajo podjetniki težave pri ažuriranju svojih spletnih mest. Ko sem preizkusil prve odprtokodne sisteme za urejanje vsebine (CMS), sem vedel, da so ti preveč zapleteni za povprečnega uporabnika računalnika.

 

S svojo rešitvijo lahkotnost sem dosegel, da je urejanje spletnih strani tako preprosto, kot poslati elektronsko sporočilo s priponko. To mi iz dneva v dan potrjujejo naše zadovoljne stranke. Predlagam, da si preberete njihova mnenja.

 

Bruc postane strokovnjak

S programiranjem sem se pričel ukvarjati že leta 1993. Moj prvi PC je je mnogokrat doživel sesutje in ponovno vstajenje. Nič me ni ustavilo. To se je dogajalo v času mojega študija ekonomije, smer marketing. Programiranja sem se raje učil v praksi.

 

Prve težave podjetnikov sem spoznaval kot izvajalec računalniških tečajev. Programersko znanje sem nadgrajeval pri podjetju neckermann.si, kjer sem kasneje postal vodja trženja. Ob tem sem z veseljem in velikim zanimanjem spoznaval različna področja poslovanja, kar mi sedaj omogoča dober vpogled v celotno poslovanje podjetja.

 

Samostojna pot

Ob opravljanju dela sem vedno bolj razmišljal o samostojni poti. Želel sem nov izziv. Uresničil sem si dolgoletno željo in leta 2008 registriral lastno podjetje. Idejo o rešitvi, ki vsakemu omogoča samostojno ažuriranje spletnega mesta, so vsi moji znanci sprejeli z navdušenjem. Največ od vsega pa mi pomenijo zadovoljni uporabniki moje rešitve lahkotnost.

 

Borut Dretar

© 2008-2014 lahkotnost.si

urejanje strani

"Spletna rešitev lahkotnost je takšna, kot je njeno ime, lahkotna za obdelavo in dopolnitve s podatki ter napredna. Upravljanje s spletno rešitvijo lahkotnost je enostavno celo za blondinke, kot sem sama:) Zadovoljna sem z njo v celoti, prav tako kot s komunikacijo na najvišji poslovni ravni z njenim idejnim človekom, Borutom Dretarjem."

Darja Hlade, marketing Vulcano models

040 708 031 

Oddajte povpraševanje   Oddajte naročilo   O nas   Cenik paketov lahkotnost   Prenos datotek