domov | Blog lahkotnost

F1 – Kako laik spravi vsebino na wiki?

Pravzaprav se sprašujem, če popolni laik sploh pozna izraz F1. Ni formula 1, klic na pomoč je. In od sedaj naprej je bom rabila veliko. Veliko pomoči, da bom našim strankam lahko nudila pomoč. Nerazumljivo?

 

Spodobi se, da ima naš urejevalnik pomoč za uporabnike, čeprav je delo z njim zelo preprosto. Glede svojih spletnih strani imamo podjetniki včasih posebne glasbene želje. Tu se včasih malo zakomplicira. In nekaterih orodij ne uporabljamo vsak dan in v obilici vsakodnevnih informacij seveda kaj tudi pozabimo.

 

Zakaj pa jaz rabim pomoč? Ker mi je Šef je naložil, da pomoč za uporabnike spravim na wiki stran, saj predvideva, da bo zanjo v prihodnosti več urednikov. Sedaj na veliko berem wiki pomoč. Kako ustvariti stran? Kako ... Več

 

© 2008-2014 lahkotnost.si

urejanje strani

"Spletna rešitev lahkotnost je takšna, kot je njeno ime, lahkotna za obdelavo in dopolnitve s podatki ter napredna. Upravljanje s spletno rešitvijo lahkotnost je enostavno celo za blondinke, kot sem sama:) Zadovoljna sem z njo v celoti, prav tako kot s komunikacijo na najvišji poslovni ravni z njenim idejnim človekom, Borutom Dretarjem."

Darja Hlade, marketing Vulcano models

040 708 031 

Oddajte povpraševanje   Oddajte naročilo   O nas   Cenik paketov lahkotnost   Prenos datotek